Logo

„Разиграјмо Калиш“ – плесни програм код фонтане „Рибар“

Blog

Плесни програм под називом „Разиграјмо Калиш“ биће организован у уторак, 17. априла 2018. године, од 18 до 21.30 часова, код фонтане „Рибар“ на Калемегдану.

Програм се састоји од три сегмента: плесне радионице за најмлађе, плесно такмичење за треће доба и игранка, којом ће програм бити и завршен.

У оквиру плесне радионице за најмлађе, заинтересовани ће моћи да се упознају са неколико плесних стилова којима ће их подучити стручни инструктори, од хип хопа, преко латино плесова до балета и популарних друштвених игара.

Рекреативно такмичење за старије, популарни „Плесодром трећег доба“ биће организовано у другом делу програма. Парови ће одиграти 5 плесова, наког чега ће жири прогласити најбоље и доделити медаље/дипломе за прва три места.

Програм се наставља игранком за све, са плесним избором најпопуларније музике за плес под вођством ди-џеј мајстора за велике плесне журке, уз позив свима да заплешу на разиграном Калемегдану.

Програм организује Соколско друштво Београд, у сарадњи са плесним школама и уз подршку ЈП „Београдска тврђава“, а као саставни део манифестације „Дани Београда 2018“.