Logo

Позив за давање у закуп дела простора у ДИНО ПАРКУ

Downloads

Download: Poziv i konkursna dokumentacija

JП„Београдска тврђава“
Београд, Теразије 3/V
објављује
ИНТЕРНИ ПОЗИВ
за достављање затворених писаних понуда за давање у закуп дела простора
изложбене поставке Дино парка из Свилајнца „Добро дошли у мезозоик“
на простору Београдске тврђаве и парка Калемегдан

1. JП „Београдска тврђава“ позива све заинтересоване понуђаче да доставе понуду за закуп дела простора изложбене поставке Дино парка из Свилајнца „Добро дошли у мезозоик“ на простору Београдске тврђаве и парка Калемегдан на одређено време.

2. Почетна, односно најнижа цена закупа за 25 м2 за период од 01. до 30. септембра 2014. године је 38.520,00 динара.

3. Део простора обухвата оквирну површину од 100 m2 током трајања изложбене поставке Дино парка из Свилајнца „Добро дошли у мезозоик“.

4. Рок трајања закупа: период од 01. до 30. септембра 2014. године.

5. Право на достављање писаних понуда имају правна лица и предузетници (домаћа и страна физичка лица – имаоци радњи) која испуњавају услове из Упутства понуђачима о достављању затворених писаних понуда.

6. Конкурсна документација за давање у закуп простора, од дана објављивања интерног позива на сајту JП „Београдска тврђава“ – www.beogradskatvrdjava.co.rs и сви заинтересовани понуђачи могу је преузети електронским путем.

7. Писане понуде подносе се у запечаћеној коверти на адресу JП „Београдска тврђава“, Теразије 3/V, Београд, и то непосредно Служби за опште послове JП „Београдска тврђава“, или препорученом поштом. Коверта са понудом мора имати ознаку „ПОНУДА за закуп простора – НЕ ОТВАРАТИ“, а на полеђини назив и пуну адресу понуђача.

8. Заинтересовани понуђачи могу да доставе своје понуде, сачињене у складу са Упутством, најкасније до 29. августа 2014. године, до 12,00 часова. Комисијско отварање достављених понуда извршиће се истог дана у 12,30 часова, у просторијама JП „Београдска тврђава“, Теразије 3/V, Београд, уз присуство овлашћених представника понуђача.

Овлашћени представници понуђача могу присуствовати отварању понуда уз писано пуномоћје за учешће у отварању понуда, које се предаје Комисији непосредно пре започињања поступка отварања понуда. У случају да представници не предају писано пуномоћје за учешће у отварању понуда, могу присуствовати том отварању по правилу опште јавности, као и сва остала заитересована лица која присуствују отварању понуда.

9. Критеријум за оцену понуда за давање у закуп простора је највиша понуђена цена. Ако више понуђача понуди исту највишу цену, Комисија задржава право да избор најповољнијег понуђача изврши по слободном уверењу.

10. JП „Београдска тврђава“ ће одлуку о избору најповољније понуде донети у року од осам дана од дана јавног отварања понуда.

11. Сви остали детаљи везани за поступак интерног огласа дефинисани су у Упутству. Ближа обавештења и информације могу се добити на телефон: 011/2620-685 и 064/6406855, контакт особа: Реља Сератлић.

12. Неблаговремено достављене понуде биће враћене неотворене понуђачима, са назнаком да су поднете неблаговремено.

13. Понуде које нису запечаћене и неприхватљиве понуде неће бити разматране, и биће одбијене.

14. JП „Београдска тврђава“ задржава право да, у сваком тренутку може одустати од закључења уговора о чему ће доставити обавештење свим понуђачима о одустајању од закључења уговора о закупу.