Logo

Београдски пролећни фестивал – „Потрага за ускршњим јајима“ у недељу на Калемегдану

Blog

Downloads

Download: PROGRAM – SPRING FEST

Београд, 9. април 2015. године – „Потрага за ускршњим јајима“ на Калемегдану једна је од првих манифестација које ће се у оквиру Београдског пролећног фестивала, одржавати током током априла и маја у Београду.

Организатор манифестације је Дечји креативни град „Миницитy“, у сарадњи са Јавним предузећем „Београдска тврђава“, Градом Београдом и Туристичком организацијом Београда, а потрага се одржава у недељу, 12. априла, од 11.00 сати у Музичком павиљону на Калемегдану.

Организован је и забаван музички програм, креативне радионице и аукција осликаних јаја и, а сав приход предвиђен је за набавку књига и школског прибора намењених Прихватилишту за децу.

Београдски фестивал пролећа (Spring Fest) je манифестација коју по први пут организују Град Београд и Туристичка организација Београда.

Овај фестивал објединиће велики број програмских активности из различитих области као што су култура, мода, спорт, туризам, образовање, рад са особама са инвалидитетом, саобраћај и др.

Програми ће се одржавати на најатрактивнијим локацијама у граду као што су Београдска тврђава, Кнез Михаилова, Трг Републике, Трг Николе Пашића, Храм Светог Саве, Ада Циганлија, Авала, Ташмајдански парк и сл. У организацији ’’Spring Festa’’ учествовaле су све градске институције, градске општине, Установе културе и предузећа… Београдском пролећном фестивали придружили су се и Белграде Fashion Wееk, Gracia shopping Night, Фондација Новака Ђоковића, школе као и многи други.

Комплетан програм Београдског пролећног фестивала можете преузети у PDF документу испод ове вести.