Logo

БИТЕФ 2010 – Извајано време у представама Томажа Пандура

Blog

16. септембар – 08. новембар 2010. године

Плато код споменика Народних хероја

Изложба фотографија Аљоше Ребоља „Извајано време у представама Томажа Пандура“ на Савском шеталишту, код споменика Народних хероја, део је пратећег програма Битефа 2010. Изложбу су реализовали ЈП „Београдска тврђава“ и Битеф театар.

„Извајано време“ обухвата избор фотографија из позоришта Томажа Пандура, циклуса насталог последњих година у европским метрополама. 120 фотографија великог формата приказује познате глумце у њиховом најбољем издању, а украшавају их цитати из Оандурових режија Медеје, Хамлета, Калигуле…

Аљоша Ребољ

Рођен 1966. у Крању, Словенија. Почео да се бави глумом у дванаестој години и од тада радио са најистакнутијим позоришним редитељима бивше Југославије. Студирао на Факултету за архитектуру и грађевинарство и драму на Академији за позориште, филм, радио и телевизију. Студије је наставио у British School of Freelance Photography. Прву фотографију објавио је у француском часопису Photo. У наредних 15 година фотографије су му објављивала разна новинска издања у Словенији, а добијао је и наруџбине од свих водећих оглашивача.
Share on facebook Share on google Share on print Share on twitter More Sharing Services 0
Галерија Избор из наше галерије