Koнкурс за излагање у Галерији Београдске тврђаве за 2018. годину

Јавно предузеће „Београдска тврђава“ расписало је конкурс за излагање у Галерији Београдске тврђаве у 2018. години.

ЈП „Београдска тврђава“ у оквиру галеријске делатности за 2018. годину, планира реализацију 12 изложби радова на папиру (цртеж, графика, акварел, пастел, фотографија, комбиноване технике …) и позива заинтересоване уметнике, чланове удружења ликовних и примењених уметника, као и студенте завршне године и мастер студија факултета примењених и ликовних уметности, да доставе материјал за излагање радова у Галерији Београдске тврђаве у Унутрашњој Стамбол капије за 2018. годину. На конкурс се могу пријавити и уметници који су већ изгалагали у Стамбол капији, уколико је прошло минимум пет година од претходног излагања у овом простору.

У 2018. години планира се излагање радова на папиру (цртеж, графика, акварел, пастел, фотографија, комбиноване технике …).

У галеријском простору (димензија 6×4,5×2,5 м) могуће је изложити радове на 9 постамената. Радови морају бити неурамљени и излажу се између два табле плексигласа (димензија 100 x 70 цм).

За конкурс је неопходно поднети:
1. пријаву која садржи: контакт податке, професионалну биографију (до 1000 карактера) и концепт изложбе (до 800 карактера);
2. визуелну документацију (5 фотографија радова).

Материјал доставити на е – mail адресу: dobrila.stevanic@jpbt.rs или у просторије ЈП „Београдска тврђава“ (Теразије 3/5), радним данима од 9 до 15 часова.

Време достављања конкурсног материјала је од 15. децембра 2017. године до 20. јануара 2018. године. Достављене пријаве размотриће Уметнички савет Галерије.

Резултати ће бити познати најкасније до 5. фебруара 2018. године и објављени на сајту www.beogradskatvrdjava.co.rs.

Downloads

Download PDF File: Pravila i kriterijumi za izlaganje u Galeriji u Stambol kapiji

Download PDF File: Pozivno pismo za 2018

Download PDF File: Prijava za konkurs za 2018.

Download PDF File: Umetnicki savet


Оставите коментар:

Сва поља су обавезна. Баша емаил адреса неће бити објављена
Ваше име
Ваш емаил

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.