Kонкурс за постављање привремених покретних објеката на простору Београдске тврђаве и парка Калемегдан

Јавно предузеће „Београдска тврђава“ расписало је конкурс за постављање тезги и других привремених покретних објеката на простору Београдске тврђаве и парка Калемегдан, на период од две године.

Конкурс је расписан за постављење објеката за продају сувенира, уметничких предмета и производа старих заната, тезги за продају разгледница и туристичких публикација, колица за продају освежавајућих напитака, колица за хот-дог, апарата за кокице, сталака за продају балона…

Пријаве на конкурс могу се поднети до 19. маја 2017. године, а конкурс ће се спровести путем усменог јавног надметања које ће бити одржано 23. маја у Кули Небојша на Доњем граду Београдске тврђаве. Пријава се подноси за једну локацију и један објекат на локацији, с тим што се учесницима конкурса не ограничава број пријава које могу поднети.

Врсте објеката и њихова намена, локације и почетни износи, као и општи и посебни услови конкурса, садржани су у конкурсној докуменацији, која се може преузети на сајту Јавног предузећа „Београдска тврђава“ ( http://www.beogradskatvrdjava.co.rs/?p=8039 ) и у просторијама ЈП „Београдска тврђава“ (Теразије 3/V).


Оставите коментар:

Сва поља су обавезна. Баша емаил адреса неће бити објављена
Ваше име
Ваш емаил

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.