Logo

ORANGE PARTY – 2. јула на Калемегдану

Blog

У склопу Orange Week манифестације, Serbia Wonderland Festival представља Orange Party који ће се одржати у суботу, 2. јула на Калемегдану на теренима КК “Партизан” уз подршку Heinekena и Амбасаде Краљевине Холандије. По угледу на Кингсдаy у Амстердаму, сви у наранџастом уживаће у музици квалитетних извођача!

Звезда вечери је легендарни холандски ди-џеј, прави мајстор свог заната који је 10 година без прекида био на листи топ 100 ди-џејева ДЈ МАГ листе – Marco V. Музику издаје за своју личну музичку издавачку кућу „In Charge“, а поред тога и за неке од најпрестижнијих етикета као што су Revealed, Spinnin i Flamingo Recordings. Наступао је на великим фестивалима као што су Mysteryland, Tomorrowland, Sensation, Creamfields, Mayday и Ultra Music Festival у Мајамију.

Домаћу подршку чиниће му сјајни дуо Zap Me Strobe, Pessto, Stereo Republic, Divolly & Markward, Aero, Cavin Viviano, Erik Iker и Cyber.

Специјално дизајнирана бина уз ORANGE LASER SHOW и специјалне ефекте учиниће да осетите прави дух Холандије, зато спремите вашу најлуђу наранџасту комбинацију и дођите да ђускате на подијуму за игру који се налази на једној од најлепших локација у земљи – Београдској тврђави!

Организатори су обезбедили слободан улаз за све посетиоце који дођу у наранџастој комбинацији до 23h.

Карте за Orange Party можете набавити по цени од 500 рсд на свим продајним местима Евентима и DD tickets-a, као и у просторијама агенције Jungle Tribe – Господар Јевремова 49.