Logo

Концерти музичких школа 27. и 28. маја на Калемегдану

Blog

У наставку програма посвећеног младим уметницима, на Музичком павиљону на Калемегдану, у петак 27. маја у 19 часова наступиће ученици Музичке школе „Станковић“, док ће у суботу, 28. маја у 19 часова представити талентовани музичари Музичке школе „Коста Манојловић“.

Већ прослављени Одсек за соло певање Музичке школе „Станковић“, приредиће у петак 27. маја прави концертни спектакл на Музичком павиљону на Калемегдану.

Њихов прошлогодишњи наступ на Павиљону био је свакако један од најзапаженијих живих програма протекле сезоне, а за ову прилику поново су припремили атрактиван интернационални програм са својим најистакнутијим младим звездама са Одсека.

Талентовани млади ученици-уметници (из класа професора Љубице Живковић, Татјане Бајалице, Оливере Јовановић, Љљане Антонијевић, Славице Ћирић-Радић и Ане Лачковић, уз клавирску сарадњу Оливере Недељковић, Гордане Синадиновић, Слађане Гајић и Хрвоја Ивовића) представиће публици на Калемегдану све адуте Одсека за соло певање МШ „Станковић“, због којих он годинама односи најпрестижније награде у земљи, региону и шире, а некадашњи његови ученици са успехом наступају на бројним оперским и концертним подијумима.