Logo

Бeoградски пролећни фестивал – програми за децу на Калемегдану од 22. до 31. маја

Blog

Београд, 21. мај 2015. године – У оквиру Београдског пролећног фестивала, од 22. до 31. маја 2015. године, свакога дана на Калемегдану, деца и њихови родитељи биће у прилици да уживају у бројним бесплатним садржајима намењеним породици.

Програм ће бити свечано отворен у петак, 22. маја у 11.30 часова на Музичком павиљону на Калемегдану, а присутне ће поздравити градска секретарка за привреду Тијана Маљковић, помоћник секретара Маја Тинтор, представници Туристичке организације Београда и Јавног предузећа „Београдска тврђава“.

У сарадњи са Minicity-em – дечјим креативним градом, свакога дана од 11.00 до 19.00 часова биће реализоване креативне, музичке и драмске радионице, еколошке радионице, радионице здарвог живота и навика, као и бројне спортске игре. Најмлађи суграђани биће у прилици и да се друже са познатим личностима из области уметности, културе и спорта, да учествују у узбудљивим детективским потрагама и опробају се у многим спортовима (аикидо, мачевање, карате, гимнастика…).

На Музичком павиљону очекују нас и бројна музичка и плесна дешавања, наступи хорова, различитих секција, солиста и оркестара београдских школа и вртића.
Сви програми су бесплатни.