Logo

Kонкурс за постављање привремених покретних објеката

Београд, 21. aприл 2015. gодине – Јавно предузеће „Београдска тврђава“ расписало је конкурс за постављање тезги и других привремених покретних објеката на простору Београдске тврђаве и парка Калемегдан, на период од годину дана.

Конкурс је расписан за постављење колица и тезги за продају сувенира, уметничких предмета и производа старих заната, тезги за продају разгледница и туристичких публикација, колица за продају освежавајућих напитака, колица за хот-дог, апарата за кокице, сталака за продају балона…

Пријаве на конкурс могу се поднети до 27. aприла 2015. године, а конкурс ће се спровести путем усменог јавног надметања које ће бити одржано 29. априла у Кули Небојша на Доњем граду Београдске тврђаве.

Пријава се подноси за једну локацију и један објекат на локацији, с тим што се учесницима конкурса не ограничава број пријава које могу поднети.

Врсте објеката и њихова намена, локације и почетни износи, као и општи и посебни услови конкурса, садржани су у конкурсној докуменацији, која се може преузети на у одељку „Јавне набавке“ сајту Јавног предузећа и у Одељењу за правне послове Јавног предузећа „Београдска тврђава“ (Теразије 3).