Logo

Радионица „Заједно је лакше, лепше на Београдској тврђави“

Београд, 8. април 2015. године – Јавно предузеће „Београдска тврђава“ и СРЦ „Пионирски град“ организоваће дечју радионицу „Заједно је лакше, лепше на Београдској тврђави“ , у суботу, 18. априла од 11.00 до 13.00 часова.

Програм је намењен породици, па тако уз децу, у програму треба да учествује и барем један родитељ. Позивамо све заинтересоване да се пријаве и провере своје вештине сналажења у простору, да се друже, играју и, кроз забаву, уче заједно са својом децом.

На полазној позицији, испред Галерије Београдске тврђаве у Стамбол капији, породица ће добити описни смер кретања по Београдској тврђави и Калемегдану, без временског ограничења. Њихов задатак је да пронађу одговарајуће пунктове, на којима ће добити причу везану за Београд, Београдску тврђаву и парк Калемегдан. Такође, на сваком од пункова чека их и један тимски рекреативни задатак, као и питање везано за причу са претходног пункта.

Радионицу реализују Јавно предузеће „Београдска тврђава“ и СРЦ „Пионирски град“, а програм ће се одржати као саставни део манифестације Дани Београда.

Сви заинтересовани могу се пријавити за учешће у радионици путем e-mail-a: decja.radionica@jpbt.rs.